15 september 2021

Denk aan je dierendag folder!

Dierendag is een heel vriendelijke dag om bij stil te staan. Voor veel honden- en katteneigenaren is het hét moment om hun dieren extra te verwennen. Verkoop je dierenvoeders, manden, voer- en drinkbakken, halsbanden en riemen of speeltjes? Pak dan nu uit met een mooie folder.

Voor dierenspeciaalzaken is Dierendag een dag die je niet zomaar voorbij kunt laten gaan. Een mooie, aansprekende folder biedt je de kans om dierenliefhebbers te informeren over je winkel en  de artikelen die je verkoopt. Het is natuurlijk extra leuk als je speciaal op of rond deze dag speciale acties of aanbiedingen hebt.

Boordevol aanbiedingen

Kort voor Dierendag folders verspreiden is een slimme manier om je winkelomzet een boost te geven. Honden- en kattenbezitters en andere ‘baasjes’ verwennen hun dieren nu eenmaal graag op deze bijzondere dag. Speel hier met je folder op in door te werken met mooie foto’s, aantrekkelijke producten en aanbiedingen. Jouw vaste leveranciers zijn vast wel bereid om iets extra’s te doen. Leuk is ook om adviseurs uit te nodigen in je winkel. Nodig bijvoorbeeld een voedingsdeskundige uit om over dierenvoeding te praten, een dierenarts die tips geeft voor de juiste verzorging. Of kijk of je kunt samenwerken met een hondenuitlaatdienst of het plaatselijke asiel.

Loop je warm voor een folder?

Wil je meer informatie over de verspreiding van folders voor Dierendag? Neem dan vandaag nog contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl. We adviseren je graag.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com