2 april 2021

Denk aan je BBQ folder

Wakker het vuurtje aan met een BBQ folder. Met andere woorden, enthousiasmeer je klanten met mooie barbecuepakketten, lekkere recepten en goede tips om de barbecue of green egg op te starten. Het wordt er weer weer voor!

Koken op een barbecue is helemaal hot. Lekker buiten kokkerellen en rustig de tijd nemen om de gerechten te laten garen. Een trend waar je natuurlijk op in kunt spelen met een mooie barbecue-folder. Begin op tijd met nadenken over hoe je je folder kunt vullen met aantrekkelijke teksten en mooie fotografie. Wil je kosten voor het maken delen? Zoek dan samenwerking! Dat kan lokaal. Heel eenvoudig: de bakker, de slager, de groenteboer en de slijterij maken samen een folder met hun suggesties voor de barbecue. Maar natuurlijk kun je ook jouw leveranciers vragen mee te werken aan een folder.

Goede folder

Een goede folder inspireert en verleidt. Dat doe je met mooie fotografie en aantrekkelijke teksten. Zorg dat je steeds duidelijk meldt wat jij voor de lezer kunt betekenen. Wat is jouw kracht? Waarom moeten ze voor vlees, barbecuepakketten, kruiden of sauzen écht bij jou zijn. Maak ook een paar aanbiedingen zodat je de drempel om binnen te stappen kleiner maakt.

Folder verspreiden

Je kunt je folder verspreiden in je eigen winkel, maar je kunt je BBQ folder natuurlijk ook laten verspreiden. Dat kan heel eenvoudig, precies in de postcodegebieden waar jouw (potentiële) klanten wonen! Meer weten over het maken en verspreiden van folders? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op!  Wij van Verspreiden.com zijn bereikbaar op 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com