15 januari 2024

Delhaize kiest voor bpost voor folderverspreiding

Bpost verzorgt sinds dit jaar de verspreiding van de reclamefolders van de Belgische supermarktgroep Delhaize. Daarvoor worden wekelijks honderdduizenden ongeadresseerde folders bezorgd. Deze folders worden gelijktijdig met de reguliere post in de brievenbus gedaan. Deze samenwerking is opvallend, omdat de Nederlandse collega, PostNL, een aantal jaar terug juist gestopt is met huis-aan-huisverspreiding van folders, onder andere de Albert Heijn folder.

Bpost verzorgde eerder al de verspreiding van de geadresseerde Delhaize-reclamefolders. Daar komen nu dus de wekelijkse ongeadresseerde folders bij. Delhaize kiest hiervoor deze manier van verspreiding omdat de folder extra opvalt tussen de reguliere post. Daarmee wordt de attentiewaarde dus sterk vergroot. Zowel Delhaize als bpost zetten alles op alles om de CO2-voetafdruk van de folderverspreiding te minimaliseren.

Geadresseerd of ongeadresseerd verspreiden
Ons platform biedt de mogelijkheid om eenvoudig de verspreiding van folders te regelen: wekelijks of incidenteel, geadresseerd en ongeadresseerd, nationaal, regionaal en zelfs lokaal. We loodsen je stap voor stap door het bestelproces. Wil je geadresseerd verspreiden naar precies de juiste doelgroep? Dan kun je op ons platform de juiste adressen daarvoor kopen. Je folder valt dan precies in de juiste brievenbussen. Succes verzekerd!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com