7 december 2021

Deel je persoonlijke kerstrecepten

Denk eens aan het maken van flyers met jouw persoonlijke recepten. Voor veel mensen beginnen de voorbereidingen voor de kerstdagen pas echt als de Allerhande bij Albert Heijn ligt. De kersteditie van dit magazine heeft in 2021 een oplage van 1,9 miljoen exemplaren. Mensen worden nu eenmaal graag geïnspireerd. Ook jij kunt daar als ondernemer op in spelen! Deel je mooiste recepten en de leukste decoratietips via je eigen flyers.

Het maken van flyers is relatief eenvoudig. Flyers bestaan uit slechts één vel papier dat aan weerskanten wordt bedrukt. Je kunt kiezen voor A4-formaat, maar natuurlijk zijn ook andere papierformaten mogelijk, zoals A5 of A6.

Persoonlijke foto op je flyer

Zorg voor aantrekkelijke fotografie. Natuurlijk kun je kiezen voor stockfoto’s, maar het is zoveel leuker om je flyer persoonlijk te maken! Het is juist dat persoonlijke waarmee je je onderscheidt van grote supermarkten en winkelketens. Ga zelf aan de slag om de leukste foto’s te maken. De meeste telefoons hebben een goede camera en juist de ‘amateur-look’ heeft z’n charme.

Uiteenlopende recepten

Zorg dat je mooie en eenvoudig te maken recepten kunt delen. Wees origineel en gebruik natuurlijk alles wat je zelf verkoopt. Maak ook dit persoonlijk! Vertel waarom je juist dit recept graag deelt en wanneer je het vroeger at en hoe je het maakt (en waar het bij jou bijna misging..)! Een persoonlijk, authentiek verhaal wordt door je klanten gewaardeerd.

Wij maken flyers

Flyers maken vinden wij leuk! Dat doen we dagelijks. Natuurlijk gaan we ook graag voor jou aan de slag! Bel of mail ons: Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com