24 november 2022

December is dé maand voor direct mail

December is misschien wel dé maand voor direct mail. Je kunt bijvoorbeeld al je klanten of medewerkers een kaart sturen met een mooie kerstfoto, een kaart met jouw beste tips voor hun goede voornemens of iets met de adventsgedachte doen. Er is zoveel mogelijk. Een persoonlijke direct mail kaart valt altijd in de smaak!

Het is die tijd van het jaar waarin we gretig de brievenbus openen om te ontdekken wie er aan je denkt. Om die reden is een direct mail kaart een slimme zet. Een direct mail kaart in de brievenbus valt veel meer op dan de zoveelste direct mail in de inbox van je mailprogramma. Direct mail is een waardevolle toevoeging aan de marketingmix.

Aandacht en creativiteit

Natuurlijk is het effect van je direct mail afhankelijk van veel factoren. Behalve het moment, is ook de relevantie van de informatie of aanbieding van groot belang. Net als de aandacht en creativiteit die aan de mailing is besteed. Om het effect van je direct mail met kerst te versterken delen we een paar effectieve tips:

  • Voeg een activatie toe. Door een kortingscode en een link naar je website toe te voegen moedig je een aankoop aan en verbind je harde data aan je direct mail.
  • Iedereen houdt van een gevulde envelop! Een ‘gevormde’ envelop maakt ontvangers nieuwsgierig en enthousiast om de post open te maken.
  • Denk  visueel. Probeer binnen drie seconden de aandacht van je ontvanger te grijpen.

Direct mail versturen?

We werken deze decembermaand graag mee aan jouw direct mail. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com