De voordelen van folders

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

4 juni 2019

De voordelen van folders

Hoewel we in een digitaal tijdperk leven, zitten er nog steeds veel voordelen aan het gebruik van papieren folders om je bedrijf of product te promoten. Graag zetten we wat voordelen op een rijtje.

Folders zijn kosteneffectief

Het versturen van folders is een goede manier voor kleine bedrijven om zichzelf te promoten. Er zijn weinig kosten als het gaat om het versturen van folders. Folders zijn aanzienlijk goedkoper te produceren dan bijvoorbeeld het investeren in een digitale marketingstrategie. Folders kunnen relatief eenvoudig worden ontworpen. Door vervolgens voor digitaal of offset drukmethodes te kiezen, kunnen de folders kosteneffectief gedrukt worden. Deze drukmethodes zijn niet duur, vooral als je grote hoeveelheden wilt afdrukken. Bovendien is het resultaat van folders top: hoge kwaliteit, met scherpe, heldere afbeeldingen.

Folders bevatten veel informatie

Als het gaat om folders, kun je ze vullen met net zoveel informatie als je zelf wilt. Natuurlijk moet je wel rekening houden met een visueel aantrekkelijke lay-out. De ideale folder is visueel aantrekkelijk, inclusief afbeeldingen en tekst met een gemakkelijk leesbare lay-out.

Folders zijn visueel aantrekkelijk

Een folder trekt de aandacht van zoveel mogelijk klanten. Een opvallende lay-out bereik je onder andere door gebruik van kleuren, inclusief afbeeldingen en opvallende headers. Folders kunnen verschillende vormen en groottes hebben. De meeste drukkers bieden een breed scala aan mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor verschillende manieren om de folder af te werken. Zo kun je ervoor kiezen om je drukwerk te lamineren, UV lakken of foliedrukken. Ook de dikte van het papier is een belangrijk element van de folder. Te dun papier kan de folder goedkoop maken, ook al is het ontwerp geweldig.

Folders zijn makkelijk te lezen

Kies tijdens het ontwerpproces van de folder voor de meest belangrijke informatie, die bekend moet zijn bij jouw (potentiële) klanten.

Een folder richt zich op specifieke demografische gegevens

Als het gaat om het verspreiden van folders, is de meest gebruikelijke manier om ze huis aan huis te verspreiden. Je kunt door middel van doelgroep bepaling heel gericht verspreiden.

Meer weten over folders?

Verspreiden.com is sterk in het maken en  verspreiden van aantrekkelijke folders. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.