De kracht van persoonlijke direct mail

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

16 oktober 2018

De kracht van persoonlijke direct mail

Een folder of brochure met je naam erop, een direct mail die aansluit op wat je nu bezig houdt of relevante informatie over je omgeving. Persoonlijke direct mail werkt uitstekend! Je (potentiële) klanten houden nog steeds van mooie, glimmende tijdschriften, brochures en kaarten. Zeker als je daarmee inspeelt op hun interesses.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw klant je direct mail ook daadwerkelijk leest? Dat doe je door de ontvanger persoonlijk aan te spreken, informatie te bieden waaraan hij behoefte heeft, op een manier die hij herkent. Dan heb je een goede kans dat de boodschap aankomt. Stuur je bijvoorbeeld vlak voor de kerstdagen een folder over een nieuw servies naar de dames in je doelgroep die regelmatig borden, glazen en bestek kopen. Zeker weten dat zij de folder even doorbladert.

Direct mail werkt

Dat gepersonaliseerde post werkt, blijkt ook uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen en PostNL. Een persoonlijke folder of brochure levert meer respons, bereik en sympathie op.

Persoonlijke print werkt ook goed in een multichannelaanpak. Wie na het zien van een tv-commercial of lezen van een digitale nieuwsbrief een persoonlijke brochure in de bus krijgt, bekijkt die boodschap aandachtiger. Als de ontvanger via verschillende kanalen dezelfde boodschap ontvangt, krijgt hij het idee dat het wel interessant moet zijn.

Meer weten over direct mail

We nemen graag de tijd om je daarover alles te vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Direct Mail

Drukwerk geadresseerd versturen als Direct Mail

Direct Mail samenstellen