9 november 2021

De kracht van een kaartje

Sinds het uitbreken van de coronapandemie heeft een kwart van de Nederlanders meer kaartjes verstuurd dan daarvoor. We ontdekken dus opnieuw de kracht van een kaartje in de brievenbus en daar kun je als ondernemer je voordeel mee doen. Mensen worden eenvoudigweg blij van persoonlijke post.

De redenen om kaartjes te versturen zijn nog steeds hoofzakelijk verjaardagen, overlijden, geboorte en beterschap. Vrijwel iedereen die een kaartje ontvangt, ervaart daardoor een goed gevoel. Het is een klein gebaar dat veel kan betekenen. Een kaartje laat zien dat een ander aandacht voor je heeft. Dat kan particulier, maar zeker ook zakelijk. Wie oog heeft voor zijn klanten, bouwt aan een stevige klantrelatie.

Handgeschreven kaartjes blijven populair

Tegenwoordig zijn er verschillende services die het makkelijk maken om online een fysiek kaartje te versturen. Toch vinden de meeste mensen het leuker om een handgeschreven kaartje te ontvangen. Als ondernemer kun je zoeken naar een goede middenweg waarin je de persoonlijke aandacht combineert met gemak.

We bewaren kaarten jarenlang

Dat een kaartje voor een bijzonder moment zorgt, blijkt ook wel uit het feit dat 1 op de 3 Nederlanders een ontvangen kaart minimaal zes maanden bewaart. Bijna 1 op de 5 mensen bewaart een kaartje zelfs jarenlang.

Kaarten versturen

Wil je jouw klanten op gezette tijden verrassen met persoonlijke post in de brievenbus? Wij denken daarvoor graag met je mee. Weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com