16 november 2021

De kracht van cross channel marketing

Bij cross channel marketing gebruik je meerdere communicatiekanalen om je boodschap te verspreiden. Een voorbeeld van cross channel marketing is een folder in de brievenbus en een online banner campagne. Wij regelen het graag voor je.

Door meerdere kanalen te gebruiken bereik je de doelgroep op verschillende tijdstippen van de dag. Uit onderzoek blijkt dat, wanneer klanten via verschillende kanalen berichten krijgen, de betrokkenheid met jouw product of dienst fors stijgt en veel hoger is dan wanneer je maar één kanaal in.

Versterk de loyaliteit

Een voordeel van cross channel marketing is verder dat consumenten loyaler worden aan je bedrijf naarmate ze er vaker mee in aanraking komen. Plaats daarom regelmatig en eenduidig berichten via al je communicatiekanalen.

Aan de slag!

Met onze offline en online dienstverlening kunnen we lokaal veel voor je betekenen. Wil je graag aan de slag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Interesse in een slimme combinatie van offline drukwerk, huis aan huis verspreiding en online bannering? Neem dan vandaag nog contact op met Verspreiden.com via telefoon: 0113 70 02 02 of e-mail: support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com