21 oktober 2021

De 5 beste plaatsen om flyers te leggen

Als je een flyer hebt gemaakt, wil je natuurlijk ook dat ze gelezen worden! Waar leg je ze neer? Wij delen de beste plaatsen om je flyers neer te leggen.

Het is belangrijk om slim na te denken over de manier waarop je je flyers verspreidt. Natuurlijk kun je kiezen voor huis aan huis verspreiding, maar er is daarnaast nog meer mogelijk. Door je flyers ook op logische plaatsen neer te leggen, vergroot je je bereik.

 1. Supermarkt
  Iedere supermarkt heeft wel een prikbord of tafel waar je flyers kwijt kunt. Bedenk eens hoe vaak mensen naar de supermarkt gaan. Daar moet je zijn dus!
 2. Fitnesscentrum
  De volgende op de lijst zijn fitnesscentra. Mogelijk kun je jouw flyer bij de ingang van een fitnesscentrum leggen.
 3. Praktijk van huis- en tandarts
  Op de leestafel in een praktijk van de huisarts, tandarts of bedenk het maar! Terwijl mensen wachten, kunnen ze jouw flyer lezen. Zorg er wel voor dat deze aantrekkelijk is! Tussen alle leesmap lectuur moet je flyer wel opvallen.
 4. Bibliotheek
  Heb je nog genoeg flyers om rond te gaan? Ga naar de openbare bibliotheek en leg ze daar op leestafel.
 5. Gemeenschapscentrum of buurthuis
  In deze centra is het altijd druk. Mensen gaan er naartoe fitness- en welzijnsdoeleinden, om spelletjes te spelen en samen te komen tijdens speciale evenementen, of voor educatieve doeleinden. Door je flyers hier neer te leggen, bereik je verschillende soorten mensen.

Flyers huis-aan-huis verspreiden

Een andere mogelijkheid is natuurlijk om jouw drukwerk huis-aan-huis te verspreiden. Op die manier bereik je nog veel meer mensen met jouw boodschap. Je kunt huis-aan-huis verspreiden tegen lage kosten via Verspreiden.com. Daarvoor bieden wij je verschillende mogelijkheden aan. Zo kun je jouw drukwerk verspreiden in het folderpakket, samen met de huis-aan-huiskrant of helemaal los op de deurmat laten vallen.

Flyers maken?

Wij staan klaar om met jouw flyers aan de slag te gaan! Neem jij contact met ons op? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com. Telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com