21 juli 2022

De 4 voordelen van online banners

Een online banner campagne is een volwaardig marketing middel met veel kansen voor jou als ondernemer. Met goede banners kun je namelijk direct de juiste doelgroep aanspreken. We zetten de voordelen van online banners graag voor je op een rijtje.

 1. Online banners zijn goedkoop
  Online banners zijn veel goedkoper dan bijvoorbeeld een advertentie in een dagblad, lokale krant of folder. Het laten maken van een banner kost relatief weinig geld en ook het adverteren zelf met banners is veel goedkoper dan eigen drukwerk of een advertentie in een krant.
 2. Online banners zijn gericht
  Je kunt vooraf heel gericht bepalen wie je online banner gaan zien. Doordat websites en social media als Facebook veel achtergrondgegevens over hun bezoekers hebben, kun je je banner gericht aan de juiste bezoekers tonen. Je hoeft dus niet ‘met hagel te schieten’, zoals vaak wel het geval is bij andere media.
 3. Online banners worden niet sleets
  Terwijl je bij andere media niet kunt bepalen hoe vaak iemand dezelfde boodschap ziet, kun je dat met online banners wel. Dat kan bijvoorbeeld op basis van cookies, een uniek profiel of IP-nummer. Zo wordt je banner niet vaker getoond dan strikt noodzakelijk en voorkom je dat de kracht van je boodschap afneemt.
 4. Online banners zijn meetbaar
  Kies je voor online banners dan kun je goed meten hoe effectief deze zijn. Je kunt namelijk meten hoeveel mensen doorklikken naar jouw website of landingspagina.

Starten met online banners?

Interesse in online banners? We horen graag wat we voor jou kunnen doen! Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com