9 december 2015

Dag Sint, welkom Kerstman

Nu de Sint het land uit is, wordt het voor ondernemers tijd zich te focussen op het verspreiden van folders voor Kerst en Oud en Nieuw. De decembermaand is de belangrijkste maand van het jaar voor de detailhandel. Volgens het CBS zorgt de feestmaand december voor 9 procent extra omzet in de detailhandel. Met de juiste inzet van huis-aan-huis verspreide folders profiteer je als ondernemer optimaal van deze kooplust.

Huis aan huis verspreiden

In aanloop naar de feestdagen besteden consumenten 8 procent extra in de foodsector van de detailhandel. Vooral speciaalzaken profiteren met ruim 20 procent extra omzet. Koplopers zijn de slijters die in deze periode meer dan 45 procent boven hun normale omzet uitstijgen. De supermarkten zetten naar verwachting ruim 5 procent extra om. Het feestdageneffect is bij supermarkten duidelijk minder groot dan bij de speciaalzaken. Maar de consument moet je speciaalzaak dan wel weten te vinden. Het is nú het moment hierop in te spelen met aantrekkelijke huis-aan-huis reclame waarin je consument verleidt en bekoort. Belangrijk daarbij is om je in reclame-uitingen en folders in te haken op de steeds groter wordende drang van de Nederlandse consument naar beleving. Dit begint al met je reclamefolder in de brievenbus.

Folders versterken beleving

Door met folders de kerstbeleving aan te wakkeren, lok je mensen naar je winkel. Een goede reclamefolder zet mensen in beweging! Maar liefst 82% van de ontvangers komt naar aanleiding van een folder in actie. Uit onderzoek blijkt ook dat  30% van de omzet van retailers is toe te wijzen aan de huis-aan-huisfolder. Extra reden om in deze kooplustige decembermaand extra in te zetten op het verspreiden van folders huis-aan-huis.

Zelf folders verspreiden

Wil je meer weten over de mogelijkheden om in december huis-aan-huis folders te verspreiden in jouw regio? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of mail je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com