28 april 2020

Coronamaatregelen in een flyer

Een flyer met daarin de boodschap dat je je winkel of salon weer opent, is een goede manier om onder de aandacht te komen van je bestaande en eventuele nieuwe klanten. Gebruik de flyer om duidelijk te vertellen welke maatregelen je treft om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Winkels, maar ook pedicures, kapsalons, schoonheidsspecialisten en tandartsen; langzaam bereid iedereen zich voor op een (her)opening in de nieuwe 1,5 meter afstand samenleving. Iedere ondernemer gaat op zijn eigen manier om met de RIVM-richtlijnen. Misschien heb je plexiglas of kartonnen afscheidingen gemaakt, werk je met desinfectiegel of bied je alle klanten handschoenen aan. Wat jouw werkwijze ook is, vertel erover en maak duidelijk dat je in jouw winkel of salon coronaproof kunt winkelen.

Voordelig

Een flyer is een makkelijk en voordelig communicatiemiddel. Vertel kort dat je weer open bent en welke werkwijze je hanteert. Wil je wat extra klanten lokken? Bedenk dan een leuke heropeningsactie! De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Precies in de postcodegebieden waar jouw (potentiële) klanten wonen.

Meer weten over een flyer?

Wij helpen je graag op weg met goede en voordelige flyer. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com