22 december 2020

Corona maakt persoonlijke kaart populairder

Nederlanders zullen dit jaar vaker een kerst- en nieuwjaarskaart versturen. Ze voegen daaraan ook een meer persoonlijke groet toe. De coronacrisis is daaraan debet. Onderzoek wijst uit dat zeker onder jongeren de traditionele kaart aan populariteit wint.

Twee derde van de mensen die vorig jaar een kaart verstuurden koos voor een niet-persoonlijke boodschap op de kaart. Inmiddels blijkt dat covid-19 een goede reden is om op de kerst- en nieuwjaarskaart dit jaar iets persoonlijks te schrijven.

Direct mail kerst of nieuwjaarsgroet

PostNL verwacht grote drukte bij de kerstpost, want de kerstkaart is ‘terug van bijna weggeweest’. Wie wil inhaken op deze trend en zijn klanten of potentiële klanten een kaartje wil versturen, doet dat slim met direct mail. Ontwerp een kaart, verzamel de adressen in bijvoorbeeld een Excel-bestand en Verspreiden.com doet de rest!

Heel veel redenen voor een kaart!

Wil je met je kaart niet in de decemberpost vallen? Bedenk dan een andere originele reden om een kaart via direct mail te versturen. Het begin van de lente bijvoorbeeld, carnaval, Valentijnsdag of je eigen verjaardag!

Interesse in Direct Mail

Interesse in Direct Mail voor het nieuwe jaar? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com