29 april 2023

Combineer offline en online

Voor vrijwel elke ondernemer is lokale zichtbaarheid belangrijk. Dat kan offline, maar ook online. Het nieuwe platform Zichtbaar.nu maakt online zichtbaarheid makkelijk. Met een paar klikken heb je een online campagne geregeld en ben je zichtbaar op onder andere de websites van de telegraaf, Buienradar, Marktplaats en RTL Nieuws. Wil je online en offline combineren? Top! Daarbij is het de kunst om online- en offline marketing van elkaar te laten profiteren.

Gezien het overgrote deel van de bevolking een smartphone bezit en deze voor steeds meer doelen ingezet wordt, zijn steeds meer mensen online actief. Door reclame toe te passen daar waar de doelgroep zich bevindt, wordt je merk zichtbaar en je naamsbekendheid vergroot. Bovendien, door tools als Google Analytics zijn de resultaten makkelijk te meten. Offline marketing daarentegen wordt als ongrijpbaar gezien. Het omvat tools die zich offline bevinden, zoals flyers, folders en advertenties. Hiervoor is geen internet nodig. Deze tools bieden meerwaarde voor je online campagne. Het gaat hier namelijk om de combinatie. Natuurlijk is online marketing erg populair. Maar zet jij ook offline marketing in? Dan zorg je voor een zeer stevig fundament en veel herkenbaarheid.

Versterk je merk

Apart van elkaar kunnen offline en online advertenties al hun effect tonen. Als je deze combineert kun je een nog beter resultaat behalen. Je versterkt namelijk je merk door op verschillende plekken aanwezig te zijn. Alle doelgroepen (zowel de online mensen als de offline mensen) worden aangesproken en ontdekken het bestaan van jouw bedrijf.

Aan de slag!

Op Zichtbaar.nu regel je eenvoudig je online campagne. Offline aan de slag? Begin dan nu in onze webshop.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com