9 juni 2021

Combinatie buitenreclame met social media

Buitenreclame en social media gaan goed samen. Dat bewijst een bouwmarkt in Amsterdam. De buitenreclame-campagne gecombineerd met retargeting op Instagram en Facebook zorgde voor extra impact in het postcodegebied Amsterdam West.

Volgens de buitenreclame-exploitant worden de campagneresultaten verbeterd als out of home en mobile worden gecombineerd. Deze lokale campagne-opzet voor de bouwmarkt bewijst dit eens te meer. Het doel van de campagne was het vergroten van de aankoopintentie. De campagne scoorde bovengemiddeld goed.

Social media

De lokale inzet van buitenreclame werd aangevuld met de inzet van de retargeting feature op Instagram en Facebook. Ook op de homepage van de website werd dezelfde uiting als op de reclameposters getoond. Op de affiches werden de verschillende punten, waarop het bedrijf zich focust, belicht en passanten werden uitgenodigd om meer informatie over het bedrijf op te vragen. Hierbij werkte de retargeting via social media erg goed, voorbijgangers werden op een later moment nogmaals herinnerd aan de poster van deze bouwmarkt.

Interesse?

Wij helpen je graag op weg met succesvolle bannercampagnes. Interesse? Je kunt Verspreiden.com bereiken via telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com