3 mei 2022

Catalogus maken? Lees onze tips!

Een gedrukte catalogus lijkt wellicht wat ouderwets. Toch laat onderzoek zien dat een geprinte catalogus bijdraagt aan meer webshop bezoek en – aankopen. Ontvangers waarderen de catalogus als hulpmiddel in het zoeken en kiezen van producten en diensten. Bij veel inkopers ligt menig catalogus nog gewoon op het bureau.

Wil je een catalogus maken? Het schrijven daarvan vergt aandacht. Een catalogus geeft beknopte informatie over alle producten in je assortiment. We delen graag 3 tips met je om goed voor de dag te komen.

Schrijf pakkende koppen

Je trekt de aandacht met de juiste koppen. Denk vanuit de klant; welk probleem lost dit product op? Handige woorden in dit verband zijn uniek, efficiënt, voordelig en ulta.

Reserveer de meeste ruimte voor je bestsellers

Je weet zelf wel naar welke producten de meeste vraag is. Zorg dat deze opvallen in je catalogus zodat de gebruikers deze snel en gemakkelijk kan vinden,

Maak gebruik van technieken die de verkoop stimuleren

Zet op iedere pagina een call-to-action, zodat de gebruiker van de catalogus direct ziet hoe en waar hij de producten uit de catalogus kan bestellen. Je kunt er daarnaast voor zorgen dat je bestelformulier helder en overzichtelijk is en dat je de lezer op meerdere plaatsen doorverwijst naar je website en laat zien met welke betaalmiddelen ze kunnen afrekenen.

Catalogus maken en verspreiden?

We gaan graag voor je aan de slag! Bel met Verspreiden.com, via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com