23 januari 2017

Carnaval vraagt om een kleurrijke folder

Carnaval is een feest waar sommige retailers op een actieve manier met een folder bij kunnen inhaken. Wie verkleedkleding, schmink en maskers verkoopt, kan goede zaken doen. Dat geldt ook voor taxibedrijven, snackbars en feestcafés. Laat je publiek weten dat je met carnaval van de partij bent. Kies voor de huis aan huis verspreiding van jouw folder in die wijken en kernen waar carnaval volop wordt gevierd.

Nederlanders lopen graag warm voor koopjes en aanbiedingen. Ook tijdens de Carnaval! Om die reden worden reclamefolders ook opvallend vaak en goed gelezen. Uit de NOM Foldermonitor 2016 blijkt dat 76% van de ontvangers de folder leest vanwege de speciale aanbiedingen en 32% gebruikt de reclamefolder om prijzen en aanbiedingen te vergelijken.

Carnavalsaanbieding

Wil je van het feestgedruis tijdens carnaval profiteren, haken daar dan met je folder op in. Kies voor een sprekende vormgeving van je folder vol met serpentines en confetti. Maak in één oogopslag duidelijk dat feestvierders in jouw folder iets van hun gading gaan vinden! En maak het waar! Verzin een goede aanbieding of geef een leuke gimmick weg. Niets leuker dan het carnavalspubliek met jouw speciale Carnavals giveaway te zien lopen!

Folders verspreiden

Voor de verspreiding van je carnavalsfolder zijn er meerdere mogelijkheden, zoals de folder gevouwen laten opnemen in een sealpakket met ander drukwerk of voor een exclusieve bezorging. Kijk goed waar jouw doelgroep woont en zorg dat je hen bereikt door gericht te verspreiden. Immers, niet carnavalsvierders hebben niets aan een aanbieding voor feestkleding of een nachtelijke snack.

Paasfolders verspreiden?

Wil je tips en advies over de verspreiding van folders voor carnaval? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com