Carnaval in je folder!

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

11 januari 2019

Carnaval in je folder!

Carnaval is een feest dat voor sommige bedrijven of winkeliers bijzonder interessant kan zijn! Om de boot niet te missen, is het belangrijk om op tijd met je carnavalsfolder aan de slag te gaan.

Voor wie verkleedkleding, schmink en maskers verkoopt, is het nu tijd om aan de slag te gaan met een kleurrijke, carnavaleske folder. Ook taxibedrijven, snackbars en feestcafés pikken een graantje mee van dit jaarlijkse feest in Zeeland, Brabant en Limburg. Kies voor de huis aan huis verspreiding van jouw folder in die steden en dorpen waar carnaval nog volop wordt gevierd!

Carnavalsaanbieding

Ook als je assortiment niet aansluit bij het carnaval, kun je met je folders erop inhaken. Kies voor een aansprekende uitstraling van je folder vol met serpentines en confetti. Maak in één oogopslag duidelijk dat feestvierders in jouw folder iets van hun gading gaan vinden! Dat kan van alles zijn. Van een kratje bier tot iets tegen een kater, en van vitamines tot lekkere chips. Wees creatief en bedenk wat jouw band met carnaval kan zijn!

Geef iets weg!

Ken je de Unox ijsmuts nog? Natuurlijk, net zoals misschien wel 17 miljoen andere Nederlanders. Om je op heel Nederland te richten, is misschien wat ambitieus, maar overweeg een lokale actie. Niets leuker dan het carnavalspubliek met jouw speciale carnavals actie te zien lopen! Meld het in je folder, kondig het aan op social media en laat foto’s en allerlei posts voor je spreken!

Carnavals folders verspreiden?

Voor de verspreiding van je carnavalsfolder zijn er meerdere mogelijkheden, zoals de folder gevouwen laten opnemen in een sealpakket met ander drukwerk of voor een exclusieve bezorging. Kijk goed waar jouw doelgroep woont en zorg dat je hen bereikt door gericht te verspreiden. Wil je tips en advies over de verspreiding van folders voor carnaval? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.