11 december 2023

Brugmedia neemt bezorging in eigen hand

Brugmedia uit Kampen is uitgever van zeven huis-aan-huiskranten. Met deze kranten is deze regionale uitgever al bijna dertig jaar geworteld in de regio. Titels van deze uitgever zijn onder andere De Brug, De Swollenaer, Zeewolde-Actueel en De Drontenaar. Om nog beter in verbinding te zijn met alle bezorgers en de bijbehorende gebieden heeft de uitgever besloten om de bezorging van de krant volledig in eigen beheer te gaan uitvoeren.

Tot voor kort was een deel van de bezorging uitbesteed. Dit leidde wekelijks tot verschillende bezorgmeldingen, variërend van bezorgklachten tot mensen die de kranten zouden willen ontvangen buiten de verspreidingsgebieden. Door alles zelf ter hand te nemen hoopt de uitgever meer controle te houden op de bezorging.

Verspreiden in Kampen en omgeving
Verspreiden.com is een landelijke aanbieder van huis-aan-huisverspreiding en Direct-Mail. Ondernemers die interesse hebben in verspreiding, kunnen dit eenvoudig online regelen op ons platform.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com