28 juni 2017

Brochures, folders of flyers wérken

Folders, flyers en brochures spelen nog steeds een rol van betekenis. In een wereld waarin we steeds meer digitaal actief zijn, lijken deze geprinte marketingmiddelen niet meer nodig. Niets is minder waar. Er zijn tal van redenen waarom brochures, folders en flyers nog steeds van belang zijn.

Ga jezelf maar na, we zijn eenvoudigweg niet altijd online. Dat kunnen we niet en dat willen we niet. Om die reden gaan steeds meer mensen de krant of een tijdschrift opnieuw waarderen. Gewoon even rustig lezen, zonder schreeuwerige banners en pop-ups. Ditzelfde geldt voor brochures, folders en flyers. Je kunt deze gewoon rustig gelezen op het moment dat je er tijd voor hebt. Geen moeilijk gedoe achter je PC of laptop. Of lezend vanaf je telefoon, maar gewoon thuis op bank; duidelijk en overzichtelijk.

Folder voor eerste indruk
Als je naar een eerste afspraak gaat, maak je een goede, eerste indruk als je een mooie brochure kunt achterlaten. Mooi vormgegeven, met goede teksten en fotografie. Een eerste indruk maken is onbetaalbaar. Een goede en mooie brochure, folder of flyer helpt hier zeker bij. Er is meteen iets tastbaars. Een mooie brochure blijft vaak nog enige tijd op een bureau liggen.

Folders maken
Natuurlijk is een website prioriteit nummer één. Maar als je echt die extra stap wilt maken en succesvol wilt zijn, dan is een brochure, folder of flyer onmisbaar. Tegenwoordig zijn de kosten voor het afdrukken ook zo laag, dat de keuze hiervoor makkelijk te maken is.

Brochure, folder of flyer maken?
Interesse in het laten ontwerpen en drukken van een brochure, folder of flyer? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com