26 februari 2018

De brievenbus als beste verkoper

Mensen komen in actie na het lezen van een huis-aan-huis folder. Huis-aan-huis folders scoren op zo’n manier een bijzonder hoog rendement. Maar liefst 95% van alle Nederlanders leest wel eens een reclamefolder. Dat kan jouw folder zijn! Daarmee heeft huis aan huis reclame een enorm bereik. En weet je dat de kosten vaak reuze meevallen?

Je folder kan bezorgd worden in het bekende sealpack of folderpakket. Maar je kunt er ook voor kiezen om jouw folder tegelijk met de geadresseerde post te laten bezorgen, exclusief in de brievenbus. Zeker weten dat de ontvanger jouw boodschap aandachtig zal bekijken. De folder valt immers tegelijk met de andere belangrijke post in de bus.

Verspreidplan

Huis-aan-huis folders kunnen verspreid worden vanaf één wijk tot regionaal en zelfs landelijk. Denk vooraf goed na wie je wilt bereiken en bepaal vervolgens je verspreidplan. Zo kom je tot een optimaal bereik en een effectieve(re) en efficiënte(re) verspreiding. Je kunt er van op aan dat je de juiste mensen bereikt met je folder.

Wij helpen je graag!

Op basis van een profiel van je doelgroep kunnen wij helpen bij het bepalen van het optimale verspreidgebied. Als je rekening houdt met reisafstand, socio demografische en lifestyle kenmerke, realiseer je het maximum aantal lezers per folder. Graag vertellen we je hoe! Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com