29 januari 2021

Breng Valentijn aan huis

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Voor veel ondernemers is het de eerste dag van het jaar waaraan een commercieel tintje kan worden gehangen. Mensen zijn vatbaar voor goede cadeau ideeën, leuke aanbiedingen en inspiratie rond dagen als deze. Met die kennis in je achterhoofd kan het slim zijn om kort voor Valentijnsdag op de deurmat te vallen met je folder boordevol Valentijns aanbiedingen.

Een folder met Valentijnsdag inspiratie is eenvoudig te maken. Kijk eens goed jouw winkel rond en bedenk wat een Valentijn zou kunnen bekoren. Ook restaurants kunnen goede zaken doen op en rond Valentijnsdag. Maak leuke aanbiedingen van 2 halen 1 betalen of geef een romantisch cadeautje weg. Laat uit je folder duidelijk spreken dat jij er klaar voor bent en dat zelfs de meest wanhopige Valentijn bij jouw winkel of restaurant kan slagen. En scoren bij zijn of haar geliefde!

Folders drukken en verspreiden

Natuurlijk is het maken van een folder voor jou geen dagelijkse kost. Voor de mensen van Verspreiden.com gelukkig wel. Ze ontwerpen folders, drukken folders en zorgen dat deze op de juiste adressen bezorgd worden. Dat laatste kan heel gericht. Zelfs op postcodeniveau. Zo weet je zeker dat jouw folder precies op de juiste deurmat belandt.

Zullen wij jouw Valentijns folder maken?

Wij staan klaar om met jouw folder aan de slag te gaan, zodat deze voor Valentijnsdag gereed is! Neem jij contact met ons op? Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl

 

 

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com