13 januari 2022

Breng de aanhakers voor 2022 in beeld

Het is natuurlijk superleuk om met je online bannercampagne in te haken op bijzondere (feest)dagen. Maak daarom nu al voor het hele jaar een contentkalender zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Je kunt daarvoor gebruikmaken van de maar liefst 200 feestdagen en andere inhakers uit Nederland, België en de rest van de wereld.

Met een online bannercampagne kom je online in beeld bij jouw (potentiële) klanten. Vervolgens kun je met goede content deze online bezoekers aanzetten tot actie. Dit is een belangrijke stap in het bereiken van jouw doelen. Een bannercampagne is een handige manier om meer bekendheid en websitebezoekers voor jouw website te genereren. En als je daarvoor leuke aanhakers bedenkt, is de kans op succes nóg groter!

Kiezen en goed uitwerken

Het is natuurlijk afhankelijk van jouw doelgroep welke feest- en inhaakdagen geschikt zijn. Als je een online banner campagne maakt voor bijvoorbeeld notariskantoor, is een campagne rond de Internationale Dag van de Ninja niet erg slim gekozen. Denk ook goed na over de kernboodschap in je berichten. De kernboodschap geeft het bestaansrecht van je bedrijf weer. De feest- en inhaakdagen die je gebruikt, moeten aansluiten bij je kernboodschap. Bedenk tot slot hoe je voor een klik gaat zorgen. Met andere woorden, hoe stel je de gebruiker centraal, zodat hij of zij betrokken raakt bij je banner campagne en daarmee jouw bedrijf?

Aan de slag?

Wij hebben volop ervaring met het creëren en opzetten van online bannercampagnes om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Zullen we aan de slag gaan? Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com