5 juli 2022

Braderie of zomeravondmarkt? Maak een flyer!

Een flyer is een slimme keuze om de braderie of zomeravondmarkt in jouw stad of dorp aan te kondigen. Met een flyer enthousiasmeer je mensen om jouw braderie of zomeravondmarkt te bezoeken. Want misschien staat er wel iets over in de gratis huis-aan-huiskrant, maar niet iedereen leest die krant. Een flyer in de brievenbus valt op en krijgt daardoor zeker volop aandacht.

Flyers kun je eenvoudig huis aan huis laten verspreiden. Bijvoorbeeld in de week voorafgaand aan de braderie of de zomeravondmarkt. Je kunt zelf bepalen in welke postcodegebieden je de flyers laat verspreiden. Bijvoorbeeld alle postcodes in een straal van 30 kilometer rondom de stad of het dorp waar de braderie of zomeravondmarkt plaats vindt.

Flyer maken is eenvoudig

Het maken van een flyer is relatief eenvoudig en kost weinig geld. Logisch, het is één vel papier en zelfs drukken in alleen zwart/wit is al een optie. Doordat flyer eenmalig wordt verspreid, kun je kiezen voor een relatief lichte kwaliteit papier. Zo houd je de kosten in de hand. Dat is belangrijk, want de stichtingen die deze evenementen organiseren, hebben vaak een bescheiden budget.

Flyers die wérken

Wil je een succesvolle flyer maken, zorg dan voor goede wervende teksten en een aansprekende vormgeving. Kies voor mooie, scherpe foto’s met lachende gezichten. Een positieve uitstraling wérkt. Gebruik niet te veel tekst, maar zorg wel voor pakkende teksten die in één klap duidelijk maken waarom je de braderie of zomeravondmarkt niet mag missen.

Meer weten over flyers?

Wil je flyers maken en verspreiden? Neem dan eens contact met ons op: Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com