8 april 2020

Bouwmarkten nu in the picture

Nederlanders zijn de afgelopen weken flink aan het klussen geslagen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers over de omzet van bouwmarkten, verzameld door Centraal Bureau Statistiek (CBS). Heb je een bouwmarkt of kun je thuisklussers op een andere manier van dienst zijn? Maak dit dan nú kenbaar met een folder.

Bouwmarkten hadden in de derde week van maart (16 tot en met 22 maart, de eerste volle week van de gedeeltelijke quarantaine) ruim 50 procent meer omgezet dan een jaar eerder. De omzet lag bijna 6 procent hoger dan in de week van Hemelvaartsdag vorig jaar, normaal gesproken de week met de meeste bouwmarktomzet. Een goed moment om hierop in te spelen, met een aantrekkelijke folder en aansprekende aanbiedingen. Het is nu het moment om klussers aan jouw bouwmarkt te binden!

Maak een opvallende folder

Het is altijd belangrijk dat je folder opvalt tussen alle andere folders op de deurmat. Onderzoek toont aan dat folders die opvallen, sneller gelezen worden. De nieuwsgierigheid is gewekt en ontvangers zijn dan sneller geneigd om zich in de folder te verdiepen. Daarbij waarderen lezers herkenbaarheid. Dat geeft een vertrouwd gevoel. We adviseren om daarmee rekening te houden. Jouw logo kan bijvoorbeeld als uitgangspunt dienen. Of de kleuren van je bouwmarkt. De herkenbaarheid van jouw bouwmarkt verdient de nodige aandacht. Denk ook aan foto’s van het team!

Combineer mediakanalen

Het huis aan huis verspreiden van een folder biedt extra kansen. Bijvoorbeeld om jouw website of webshop onder de aandacht te brengen of de bezorgservice of klushulp.

Folder maken?

Wij hebben volop ervaring met het maken van folders en het verspreiden ervan. We vertellen je er graag alles over! Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com