15 maart 2019

Bijna Pasen! Tijd om folders te verspreiden

Pasen valt dit jaar op 21 en 22 april. Iedere winkelier die een ‘Paas-assortiment’ in huis heeft, doet er goed aan dit met de juiste folders kenbaar te maken. (Chocolade) eieren, bloemen, Paas decoraties; Pasen kan op allerlei manieren gevierd worden. Met de juiste folder breng je de lezer in de stemming en breng je jouw Paas-assortiment onder de aandacht.

Folderverspreiding

Vat je mooiste Paas-producten in een kleurrijke folder en verspreid deze huis aan huis. Denk aan mooie, pakkende foto’s van je Paas producten. Creëer sfeer en gezelligheid. Geef tips voor een mooie tafelaankleding of een zelf gemaakt Paas bloemstuk. Je folder kan zo inspireren en adviseren. Met een goede folder zet je je klanten aan om Pasen niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Folder kijken en kopen

Een reclamefolder zet aan tot kopen. Uit tal van onderzoeken blijkt dat een goede reclame direct meetbaar effect heeft. Dat is fijn om te weten. Wil je als winkelier, (horeca) ondernemer of bloemist optimaal profiteren van Pasen kies dan voor een folder en verspreid deze huis aan huis. Zeker weten dat de combinatie Pasen en folderverspreiding voor jou een interessante omzetverhoging betekent.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over verspreiding van folders voor Pasen? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com