Bij Valentijnsdag horen folders

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

21 januari 2020

Bij Valentijnsdag horen folders

Op 14 februari hangt er liefde in de lucht. Het is hét moment voor verliefde stelletjes om elkaar de liefde te verklaren. Een perfect moment dus om met de juiste folder in te haken op deze bijzondere dag. Waarmee uit je jouw liefde? Precies! Dat kan met van alles zijn: van chocolade tot lingerie, van mooie sieraden tot een romantisch avondje uit.

 

Zorg voor een mooie aansprekende opmaak van jouw folder. Laat zien dat in jouw folder inspiratie te halen is voor het allerbeste Valentijns cadeau. Alsof Cupido zelf de folder heeft samengesteld! Naast mooie cadeautjes kun je natuurlijk ook superleuke acties bedenken. Samen naar de sauna, een duobehandeling bij de schoonheidsspecialiste of samen een ijsje eten. Hoe creatiever of ludieker hoe groter de aandacht. Desgewenst koppel je er een fotowedstrijd op Facebook of Instagram aan vast.

Exposure

De juiste Valentijnsfolder en Valentijnsactie kan zorgen voor veel attentiewaarde. Bovendien stimuleer je de loyaliteit met jouw bedrijf. Zéker als het iemand door jouw aanbieding lukt om zijn geliefde aan de haak te slaan!

Een goede folder voor Valentijnsdag

Een folder voor Valentijnsdag heeft natuurlijk ook een duidelijke call to action. Iets wat aanzet om daadwerkelijk tot actie (=kopen) over te gaan. Kies daarvoor voor speciale aanbiedingen. Natuurlijk heeft een succesvolle Valentijnsdag folder een strak uiterlijk met een content die varieert tussen het Valentijnsdag thema en jouw actie. Een folder waarmee je met Valentijnsdag scoort, is een traffic builder (naar je winkel of naar je website), is onderscheidend (op de deurmat valt jouw folder op) en versterkt de beleving die mensen hebben bij jouw winkel.

Meer weten

We denken graag met je mee over jouw Valentijnsdagsactie! Bel vandaag nog naar Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.