17 mei 2021

Bij gemeenteraadsverkiezingen draait het om lokale zichtbaarheid

Lokale zichtbaarheid is één van de belangrijkste thema’s bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Want je kunt nog zulke goede plannen hebben voor jouw gemeente, als je kiezers jou niet kennen, zullen ze ook niet op je stemmen. De gemeenteraad is puur lokaal actief. Wil jij gekozen worden, dan zul je je dus ook op de lokale kiezer moeten richten. Heb daarom aandacht voor jouw lokale zichtbaarheid en kies zowel offline als online communicatiemiddelen om jouw lokale zichtbaarheid te versterken.

Wat de boer niet kent, eet hij niet. En wie de kiezer niet kent, daarop stemt hij niet. Zo logisch is het. Daarom is een investering in lokale zichtbaarheid een slimme besteding van je campagnebudget. De kracht van lokale zichtbaarheid is dat je heel gericht je politieke boodschap kunt verspreiden, zodat alleen de kiezers uit jouw gemeente jouw boodschap lezen of zien.

Communicatiemiddelen die passen bij jou en je verkiezingsprogramma

Online kun je denken aan banners op lokale nieuwswebsite en advertenties en posts op social media. Offline kun je je lokale zichtbaarheid te versterken met verkiezingsposters, flyers, stickers, vlaggen, pennen, banners, blocnotes enzovoorts. Kies communicatiemiddelen die passen bij jou en bij je verkiezingsprogramma. Alleen dan communiceer je geloofwaardig en authentiek. Dat is wat mensen zoeken als zij in maart 2022 naar de stembus gaan.

Meer informatie? Neem een kijkje op verspreiden.com/verkiezingen

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com