19 april 2021

Bezorg de gemeenteraadsverkiezing huis-aan-huis

Huis aan huis verspreiding van verkiezingsfolders is een slimme en efficiënte manier om je kiezers te bereiken. Met de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in het vooruitzicht, is dit het moment om na te denken over de boodschap die je huis-aan-huis wil gaan verspreiden. Een verkiezingsfolder kun je verspreiden via de lokale huis-aan-huis krant. Zo weet je zeker dat de aandacht voor jouw verkiezingsboodschap optimaal is.

Huis-aan-huis verspreiding van folders is bewezen effectief. Logisch! Ga je zelf maar na. Een opvallende folder met een aansprekende foto of een pakkende kop trekt onbewust jouw aandacht! Daarom draait het ook bij het maken van een verkiezingsfolder voor jouw politieke partij. Door aandacht te trekken, kun je de lezer verleiden verder te lezen.

Bekende gezichten

Het is dus belangrijk dat jouw verkiezingsfolder opvalt en de aandacht trekt. Dat kan door de folder zo persoonlijk en lokaal mogelijk te maken. Gebruik bijvoorbeeld de gezichten van bekende lokale politici of lijstduwers op je folder. En zorg dat de andere beelden en foto’s aansluiten bij de regionale beleving. Een foto van de Noordzee zegt een kiezer in Gelderland weinig en de Utrechtse Domtoren spreekt kiezers in Maastricht niet aan. Ook thema’s die binnen de gemeente actueel zijn, kunnen de aandacht trekken. Denk aan windmolens, zonneparken, nieuwbouwwijken of een bedrijventerrein.

Folders maken en verspreiden?

Bij Verspreiden.com hebben we al voor verschillende (gemeenteraads)verkiezingen folder- en flyermateriaal gemaakt en verspreid. We zetten onze kennis en ervaring ook graag voor jou in. Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com