30 oktober 2023

Bewonersbrieven verdienen nauwkeurige verspreiding

Verspreidingsplatform Verspreiden.com biedt de unieke mogelijkheid om een verspreidgebied nauwkeurig op een kaart in te tekenen. Dat is ideaal voor (publieke) organisaties en bedrijven die gericht een direct mail willen versturen, zoals een informatiebrief of bewonersbrief. Ook kan het interessant zijn voor meer commerciële doeleinden, als je heel gericht een bepaalde wijk of straat wilt bereiken, bijvoorbeeld vanwege aanleg van glasvezelkabels of het ophalen van kleding en linnengoed

Bewonersbrieven worden natuurlijk altijd met een reden verspreid. Bewoners worden daarmee bijvoorbeeld opgeroepen om deel te nemen aan een inspraakavond, krijgen informatie over de komende werkzaamheden in de buurt of worden verzocht om hun auto tijdelijk elders te parkeren. Het is om die reden belangrijk dat zoveel mogelijk bewoners de brief ontvangen.

Verspreiden binnen specifiek verspreidgebied
Met de optie, die Verspreiden.com als enige aanbieder in de branche biedt, is het mogelijk heel gericht een specifiek verspreidgebied op de kaart in te tekenen. Zo kun je exact aangeven welke straat of wijk je wel of niet wil bereiken met de huis-aan-huis verspreiding van de informatiebrief, bewonersbrief of andere direct mail. Na deze nauwkeurige selectie kan een geadresseerde direct mail verstuurd worden aan alle bewoners op de desbetreffende adressen. Het voordeel hiervan is tweeledig. Allereerst bereik je precies de mensen die je wilt bereiken. Ten tweede beperk je hiermee de kosten. Immers, er wordt geen brief teveel verspreid.

Interesse in deze nieuwe manier van verspreiden?

Ga naar onze Direct-Mail module

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com