6 juli 2023

Besteed je marketingbudget slim

Een flyer ouderwets? Wij vinden van niet! Als je het slim doet, breng je jouw bedrijf met een flyer juist onder de aandacht van jouw doelgroep. En dat zonder al teveel geld aan marketing kwijt te zijn. Je besteedt je marketingbudget nog slimmer door gebruik te maken van het handige doelgroep filter van Verspreiden.com. Zo valt je flyer in precies de juiste brievenbus.

Met het doelgroep filter kun je het verspreidgebied van jouw flyer optimaliseren. Je bereikt zodoende precies die postcodes die het best aansluiten bij jouw doelgroep. Zorg er dus voor dat je je doelgroep kent! Dan kun je vervolgens met het doelgroep filter de beste postcodes selecteren. Zo weet je zeker dat jouw flyer alleen in de brievenbus valt van iemand die mogelijk geïnteresseerd is. Bovendien – en dat is net zo belangrijk – je verspilt geen flyers aan adressen waar de kans op interesse minimaal is. Een voorbeeld? Mensen die in een appartement wonen hebben over het algemeen geen interesse in grasmaaiers. Onnodig dus om daar te flyeren. En senioren hoeven geen kinderwagens meer. Bespaar je de kosten en zorg ervoor dat je daar geen flyers laat verspreiden.

Flyer is relatief goedkoop

Het maken van een flyer is relatief goedkoop, terwijl de impact ervan groot is. Door goed te targeten vergroot je de effectiviteit van je flyer. Daarmee worden de kosten voor het aantrekken van een (nieuwe) klant lager. Aantrekkelijk dus! Een flyer kun je bovendien makkelijk en eenvoudig bestellen en laten verspreiden via onze webshop. We loodsen je graag stapsgewijs door het bestelprocedé.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com