‘Beste Folder Awards 2020′ nominaties bekend

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

23 juni 2020

‘Beste Folder Awards 2020′ nominaties bekend

De nominaties voor de ‘Beste Folder Awards 2020′ zijn bekend. Bijna 60.000 Nederlanders brachten hiervoor hun stem uit. Samen beoordeelden zij bijna zestig folders. De organisatie concludeert opnieuw dat Nederlanders gek zijn op folders. De uitreiking van deze jaarlijkse prijzen voor de beste folders vindt plaats in september.

De publieksprijs Beste Folder Award is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Retailadviesbureau Q&A voert jaarlijks de verkiezing uit. Ook deed dit retailadviesbureau een vooronderzoek. Daaruit blijkt opnieuw dat Nederlanders folders waarderen. Circa 85% van de ondervraagden vindt regelmatig een folderpakket op de deurmat en 80% leest wel eens een huis-aan-huis folder.

Verkiezing

Tijdens de Folder-verkiezing beoordelen consumenten folders op zaken als leesformaat, inspiratie en leukste producten. Folder-lezers vinden het belangrijk dat de folders informatief zijn en inspiratie bieden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de folders scherpe aanbiedingen hebben en de producten bevatten die de doelgroep wil kopen.

Folders maken

Bij Verspreiden.com maken en verspreiden we dagelijks folders. We vertellen je graag hoe we dat doen. Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Kijk voor alle nominaties in de verschillende categorieën voor de ‘Beste Folder Awards 2020′ op bestefolderawards.nl.