3 mei 2021

Bereik je kiezers huis-aan-huis

Met de gemeenteraadsverkiezingen 2022 voor de deur is het verstandig om plannen te maken voor het bereiken van jouw (potentiële) kiezers. Huis-aan-huis verspreiding van jouw verkiezingsfolders via de krant of in een sealpakket is een effectieve manier om mensen te bereiken en te informeren over de plannen van jouw politieke partij. Huis-aan-huis verspreiding van folders wérkt. Want post op de deurmat, krijgt automatisch aandacht. Een wervende folder van jouw politieke partij kun je dus slim laten verspreiden samen met een lokale weekkrant of in het sealpakket met folders. Het is belangrijk dat jouw verkiezingsfolder opvalt en direct de aandacht trekt. Dat kan door per gemeente op de folder bekende gezichten af te beelden uit de gemeentepolitiek, zoals de lokale lijsttrekker, aansprekende lijstduwers en prominente leden. Ook thema’s die binnen de gemeente actueel zijn, kunnen de aandacht trekken.Iedere gemeente een andere folder?

Dat kán!
Het maken van lokale partijfolders vergt een gestroomlijnde aanpak. We houden standaard wat voor elke gemeente geldt en passen per gemeente de variabelen aan. Per gemeente maak en verspreid je zo eenvoudig en snel een aantrekkelijke folder voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Meer informatie? Neem een kijkje op verspreiden.com/verkiezingen

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com