11 november 2020

Belgische politie kiest voor folder

De Belgische politie, in de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem liet onlangs 42.000 folders huis aan huis verspreiden. In de folder, die als titel draagt ‘Uw wijk onze zorg’ prijken de foto’s van de inspecteurs die het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt voor de inwoners moeten worden in de aan hen toegewezen wijken.

Het doel van de folder is uitleg te geven over de werkwijze van het wijkteam van de politie. De 25 wijkinspecteurs worden vertrouwde gezichten in hun omgeving. Het is de bedoeling om de kloof tussen de politie en burgers kleiner maken en de drempel om de politie aan te spreken te verlagen.

Folderindeling

In het voorwoord van de korpschef en de betrokken burgemeester wordt uitgelegd wat de bedoeling van de wijkfolder is en waar een wijkinspecteur voor staat. Daarnaast kan je de contactgegevens van de commissariaten hier terugvinden. Verder wordt door middel van een plattegrond aangegeven welke wijkinspecteurs in de verschillende wijken actief zijn. Tot slot staat in de folder vermeld met welke problemen burgers bij de wijkinspecteur terecht kunnen.

Folders maken?

Of het nu voor de politie, een winkel of een sportschool is, bij Verspreiden.com werken we dagelijks aan folders en de verspreiding ervan. Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Bron

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com