8 januari 2018

Bekende namen kiezen voor huis aan huis

Folders verspreiden, blijft een slimme marketingbeslissing. Hiermee kun je je omzet aanmerkelijk verhogen. Wil je jezelf overtuigen? Pak dan het folderpakket van deze week er eens bij en zie welke ondernemers die je voor gingen en vol overtuiging voor folders kiezen.

Tal van winkels, supermarkten en winkelketens kiezen voor folders. Een folder is en blijft een ideale manier om je doelgroep te bereiken. Meer dan vijftig procent van de folderaars bestaat uit de groep retailers en als je kijkt naar volume dan is zelfs tachtig procent van de retail formules afkomstig. In dit digitale tijdperk is de papieren folder dus nog altijd een belangrijk marketing instrument. Grote retailers als Blokker, Kruidvat, Albert Heyn, Beter Bed en bouwmarkten zoals Gamma en Praxis kiezen opvallend vaak voor folderverspreiding.

Folder

Consumenten lezen huis aan huis verspreide folders om op de hoogte te blijven van prijsverlagingen, korting en aanbiedingen. Wie folders verspreidt, doet goede zaken. Huis-aan-huis bezorgde folders ook veel gelezen voor ontspanning en inspiratie. Iedere winkelier die met zijn folder aan deze twee doelen beantwoordt, kan rekenen op flink meer omzet.

Huis aan huis verspreiden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om huis-aan-huis folders te verspreiden? Laat het ons weten. We vertellen je graag alles over huis aan huis folderverspreiding. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com