18 december 2018

Begin het jaar met Direct Mail

Het begin van het nieuwe jaar is een uitgelezen moment om je klanten of prospects te benaderen met een persoonlijk geadresseerde direct mail. Direct mail is een vorm van direct marketing die tegenwoordig makkelijk wordt vergeten, terwijl direct mail nog steeds erg effectief kan zijn. Dat is de kracht van de brievenbus!

 

In de hedendaagse online wereld, lijken persoonlijk geadresseerde brieven en kaarten het onderspit te delven. Toch is het zinvol om deze vorm van marketing te blijven inzetten, juist omdat de effectiviteit groot is. Onderschat de kracht van direct mail niet! Met een mooie Nieuwjaars direct mail, met bijvoorbeeld een goede aanbieding, beginnen jij en je klanten het nieuwe jaar goed!

Contact met de (nieuwe) klanten

Direct mail is een uitstekende manier om direct aan het begin van het nieuwe jaar contact te leggen met nieuwe en bestaande klanten. Een direct mail kun je natuurlijk op diverse manieren versturen. Je kunt daarbij denken aan folders, brochures, brieven of een opvallende nieuwjaarskaart. Op deze wijze breng je jezelf onder de aandacht bij nieuwe klanten, waarna je verder kunt bouwen aan de onderlinge relatie. Een telefonisch vervolg is slim omdat je zo het contact verder kunt versterken.

Meer aandacht dan online

Natuurlijk is online marketing in deze tijd onmisbaar, maar het is zeker niet de enige manier om met je (potentiële) klanten te communiceren. Integendeel! Direct mail heeft tal van voordelen! Direct mail biedt je de mogelijkheid om heel direct, gecontroleerd en op een snelle manier een specifieke groep ontvangers te bereiken. Het doel is dat er een reactie komt. Online marketing richt zich uiteraard ook op dit doel, maar richt zich ook op andere zaken. Hierdoor weet je met direct mail vaak langer en sterker de aandacht van je doelgroep vast te houden dan met online marketing.

Meer weten over direct mail?

Wil je meer informatie over direct mail? Daar vertellen we je graag alles over. Je kunt ons bereiken op telefoon: 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com