13 september 2018

Bedrijfsmagazine als kerstgeschenk

Een bedrijfsmagazine is een fantastisch idee voor een kerstgeschenk voor je klanten. Bedrijfsmagazines helpen om van je nieuwe klanten blijvende klanten te maken. Een mooi vorm gegeven bedrijfsmagazine met interessante, leesbare artikelen en sterke fotografie is een waardevol cadeau met je eigen signatuur.

Met een bedrijfsmagazine profileer je je bedrijf in de vorm van interessante artikelen en fotografie. Belangrijk is dat daarin duidelijk de kennis en ervaring van jouw bedrijf naar voren komt. Kies voor een gevarieerde inhoud van zwaar en luchtig, lange en korte verhalen, met een persoonlijk en bedrijfsmatige touch. Kortom een afwisselende mix van interviews, reportages, tips, adviezen en luchtige ‘wist-u-datjes’.

Overtuigend

Een bedrijfsmagazine is veel overtuigender dan een serie advertenties. In een reclametekst is weinig ruimte om een klantrelatie op te bouwen. Het gaat daarin hoofdzakelijk over de kwaliteiten van je product of de dienst. Met inhoudelijke artikelen en mooie bedrijfsreportages bereik je jouw (potentiele) klanten op een heel ander niveau. Hiermee zorg je voor ontspanning, herkenning, kennis of inspiratie. Bedrijfsmagazines creëren waarde en een gevoel bij je bedrijf.

Kerstspecial

Een bedrijfsmagazine kun je bijvoorbeeld maken voor het einde van het jaar; een echt kerstspecial. Verspreiden.com helpt je graag met het opzetten, maken en verspreiden van een bedrijfsmagazine. Wil je met kerst klaar zijn? Dan gaan we nu beginnen! Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com