2 september 2021

Back to work direct mail

Nu de corona restricties steeds minder zwaar worden, de scholen weer opengaan en de zomervakantie zijn einde nadert, is wat aandacht voor je medewerkers belangrijk. Velen zullen zich sinds lange tijd weer fysiek op het werk tonen. Daarbij stilstaan door middel van een direct mail wordt gewaardeerd door je medewerkers. En het is bovendien zo geregeld!

Direct mail is een effectieve manier om met je medewerkers te communiceren. Het biedt je de mogelijkheid om post te personaliseren en je mensen rechtstreeks aan te spreken. Voordeel is dat direct mail aan de deur wordt bezorgd. En daardoor de aandacht krijgt die het verdient.

Spring eruit!

Je kunt kiezen voor een leuke ‘back to work’ kaart met een aansprekende boodschap, maar een klein presentje valt zeker ook in de smaak. Een waterfles, een stressball of een abonnement voor een sport- of yogales. Wees creatief, je medewerkers waarderen dat.

Altijd bereikbaar

Bied in je direct mail brief je steun aan. Laat je medewerkers weten dat je blij bent om iedereen weer terug op het werk te zien en dat je deur (of Zoom) altijd open staat.

Uitbesteden

Als je veel medewerkers hebt en dus veel direct mail wilt verzenden, is het voordeliger om het uit te besteden aan een professionele partij. Zij hebben de expertise en kennis als het gaat om het maken van direct mail. Zo ben je zeker van een snelle doorlooptijd en ligt je direct mail op het juiste moment in de juiste brievenbus!

Terug aan het werk en direct mail versturen?

Zijn jullie weer terug aan het werk op de zaak en wil je direct mail versturen? Wij verzorgen dat graag voor je! Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com