27 juni 2016

Back 2 School folder

Nu het schooljaar bijna op zijn einde loopt, zijn de meeste leerlingen zich al aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Wat is de coolste schoolagenda, de hipste schooltas en waar vind je de mooiste schrijfspullen? Kies voor het verspreiden van een folder om jouw aanbod zo duidelijk mogelijk te presenteren.

Het kiezen van de beste schoolspullen is voor jongeren één van de belangrijkste activiteiten in de zomervakantie. Want je moet natuurlijk wel hip aan de start verschijnen. Agenda’s, schriften, schooltassen en laptops; het is maar een kleine greep uit de artikelen die jongeren nodig hebben. Maak het kiezen extra makkelijk door alles overzichtelijk te presenteren in een huis aan huis verspreide folder.

Jongeren lezen folders

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ook jongeren graag folders lezen. Zo blijkt dat 47% van de 16- tot 34-jarigen reclamefolders leest. Deze groep besteedt wekelijks gemiddeld 37 minuten aan het lezen van ongeadresseerde brievenbusreclame. Jongens lezen reclamefolders vooral om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, terwijl meiden juist de speciale aanbiedingen willen weten. Goed om rekening mee te houden bij het samenstellen van jouw folder met schoolartikelen. Naast het feit dat vooral jongeren de folders bezorgen, vinden veel jongeren het dus ook leuk om ze te lezen.

Folderaanbiedingen

Het effect van folders is groot. Folders zetten aan tot actie! 60% van de lezers overweegt bepaalde aankopen na het lezen van een folder en 46% zegt regelmatig zaken uit de folders te kopen. Aanbiedingen zijn de belangrijkste drijfveer om folders te bekijken. Wees dus creatief in het samenstellen van je folder. Wissel bijvoorbeeld een aantal aantrekkelijke folderaanbiedingen voor schoolartikelen af met informatie die jongeren aanspreekt, zoals adressen voor hippe kleding, plaatsen waar je lekker kunt chillen of de beste deejays.

Kortingscoupon schoolspullen

Een goed idee kan zijn het opnemen van een waardebon in je folder waarmee jongeren korting kunnen krijgen op de aanschaf van hun favoriete schoolspullen. Dat wordt vast ook door hun ouders gewaardeerd!

Meer weten over folderverspreiding

Wil je weten hoe je een aantrekkelijke folder kunt samenstellen en verspreiden? Laat het ons weten! Wij vertellen je er graag alles over. Je kunt ons bereiken via Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com