3 mei 2023

Altijd een goed moment voor Direct Mail

Voor gepersonaliseerde direct mail is het altijd een goed moment! Een gepersonaliseerde direct mail zorgt voor meer klantbeleving, meer waardering en meer loyaliteit. Dit leidt bovendien tot hogere conversies. Volgens de MailMonitorBenchmark komt 15% van de ontvangers een week na ontvangst van de DM in actie!

Direct mail bestaat uit post, direct in de brievenbus. Je kunt daarbij denken aan een kaart, envelop of selfmailer. Het doel van deze persoonlijke post op de deurmat is om respons te krijgen, zoals een verkoop, aankoop, donatie of afspraak. Direct mail kan ook gebruikt worden als branding of voor het verstrekken van meer informatie.

Kracht van personaliseren

Direct mail is vaak effectiever dan advertenties, (online) mailings of commercials. Ook de respons is hoger, terwijl de kosten vaak veel lager zijn. Dat laatste komt omdat je werkt met kleine, maar persoonlijke gerichte oplagen. De effectiviteit van een direct mail kan flink omhoog door de mailing te personaliseren. Door de direct mail te personaliseren spreek jij jouw doelgroep persoonlijk aan. Door mensen persoonlijk aan te spreken, til je de conversie naar een nog hoger plan.

Meetbaar

Bijkomend voordeel is dat direct mail goed meetbaar is. Een belangrijk onderdeel als het gaat om marketingcampagnes. Je kunt het resultaat van je direct mail eenvoudig meten.

Direct mail versturen?

Een direct mail versturen is niet moeilijk. Bij Verspreiden.com regelen we dat graag voor je. In onze webshop leiden we je stap voor stap door het bestelproces.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com