4 juli 2019

Alles voor huis, tuin en dier in een folder

De meeste tuincentra hebben alles in huis voor huis, tuin en dier. Zo’n compleet assortiment vraagt om een folder. Zéker nu de zomer volop aan de gang is en veel mensen liever buiten dan binnen zitten. Wij weten zeker dat heel veel mensen het folderpakket meenemen naar buiten om ontspannen alle folders door te bladeren. Oók de folder van jouw tuincentrum.

Een huis aan huis folder is een geweldige manier om reclame te maken voor jouw tuincentrum. Ga maar na, óók de grote namen in jouw branche kiezen voor dit medium. Folders zetten namelijk daadwerkelijk aan tot actie! Zo zijn de folders voor bijna de helft van de Nederlandse huishoudens leidend bij het maken van een boodschappenlijstje.Een nog veel groter deel van de lezers leest de folder om de beste aanbiedingen te vinden. Dat is misschien binnenkort wel jóuw aanbieding!

Inspireer!

Veel lezers van folders geven aan dat ze folders lezen om inspiratie op te doen! Mensen willen geïnspireerd worden. Met een assortiment met huis, tuin en dier producten, moet dat zéker lukken. Ieder seizoen, maar zéker ook de zomer, leent zich er prima voor om op deze behoefte in te spelen. Gebruik je folder voor interessante achtergrondverhalen, bijzondere weetjes en leuke doe-het-zelf tips. Met goede inhoud en aantrekkelijke fotografie, weet je bijna zeker dat de folder liefhebber jouw folder doorbladert en leest! Grote kans dat je die lezer binnenkort in jouw tuincentrum ontmoet! Misschien zelfs wel met jouw folder in de hand.

Folders voor tuincentra

Wil je folders maken en verspreiden voor jouw tuincentrum? Ga dan nu aan de slag! Wij helpen je graag!  Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 202 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com