20 oktober 2020

Alles klaar voor Black Friday?

Black Friday; we kunnen er niet meer omheen. Ook in Nederland krijgt deze ‘koopjesjachtdag’ steeds meer voet aan de grond. Op vrijdag 27 november a.s. azen tal van Nederlanders op koopjes en aanbiedingen. Het wordt hoog tijd om jouw folders gereed te hebben. Zo kun je optimaal profiteren van de koopjeslust van Nederlanders.

Bij veel koopjesjagers staat vrijdag 27 november al omcirkeld in hun agenda: Black Friday. Het van origine Amerikaanse koopjesfestijn heeft het afgelopen jaar behoorlijk aan populariteit gewonnen. Veel ondernemers en marketeers weten inmiddels dat ze niet meer om Black Friday in Nederland heen kunnen, inclusief Cyber Monday, dat de maandag erop plaatsvindt. Vanaf Black Friday tot en met de maandag erop vonden er in 2018 tien miljoen iDeal transacties plaats, goed voor 850 miljoen euro aan omzet. Daarvan profiteren ook de fysieke winkels!

Maak je aanbiedingen aantrekkelijk

Koopjes zijn eind november overal te vinden. Om klanten echt te lokken kan het slim zijn om iets extra’s te doen. Je kunt jezelf onderscheiden van je concurrenten door een interessantere aanbieding te doen. Het aanbieden van geschenkverpakking, het toevoegen van een extra cadeau of het meedingen met een verloting, kan dan net het verschil maken. Of geef een kortingsbon die later kan worden ingewisseld. Zo stimuleer je een herhalingsbezoek. Daar heb je meer aan dat aan eenmalige koopjesjager.

Meer weten?

Wil je meer weten over het versturen van folders voor Black Friday? Laat het ons weten! Wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar  support@verspreiden.com.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com