2 juni 2020

Alle Vaderdagtips in één folder

Verzamel al jouw Vaderdagtips in een folder. Huis aan huis folders verspreiden voor Vaderdag is een slimme manier om de omzet een boost te geven. Want: folders wérken, of je nu een winkel, restaurant, bouwzaak of tuincentrum hebt. Mensen die folders lezen, komen in actie. Ze bezoeken je winkel, kiezen je producten en zijn blij met de Vaderdagtips uit jouw folder!

Folders zijn effectief

Kijk zelf eens naar het aantal folders dat je wekelijks in de brievenbus krijgt. Het is een behoorlijke stapel van veelal gerenommeerde bedrijven. Alleen op basis daarvan mag je al concluderen dat een folder blijkbaar werkt. Onderzoek bevestigt dat. Zo komt 83% van de lezers naar aanleiding van de papieren folder in actie (bron: NOM Folder Monitor 2018). 77 procent  van de lezers van papieren folders leest deze vooral om op de hoogte te zijn van aanbiedingen. Andere redenen zijn voor de ontspanning/leuk om te lezen (44%) en het opdoen van inspiratie (35%). Kortom, folderverspreiding is dé manier om je aanbiedingen, ideeën, Vaderdag-menu of Vaderdagtips onder de aandacht te brengen.

Meer klanten

De juiste inzet van folderverspreiding zorgt voor meer bezoekers in je winkel of restaurant, voor meer verkopen, voor meer omzet. Verspreid daarom je Vaderdag folder, flyer, krant of ander reclamedrukwerk huis aan huis, in een sealbag of niet, of via een geadresseerde folder, voor extra aandacht. En bereik succes. Maak een slimme keuze en zet dit effectieve middel in bij je reclamecampagne.

Folder met Vaderdag?

Wil je meer informatie over de verspreiding van een Vaderdag folder? Daar vertellen we je graag alles over. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@verspreiden.com.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com