Alle folders kleuren oranje

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

17 april 2019

Alle folders kleuren oranje

Folders voor Koningsdag kleuren rood, wit, blauw en oranje. Mooie sprekende kleuren die in één oogopslag duidelijk maken wat ze willen vertellen: deze folder speelt in op Koningsdag! Wil je profiteren van aanbiedingen tijdens deze feestelijke dag, dan moet je deze folder dus absoluut doorbladeren.

Folders die op de deurmat vallen, moeten de ontvanger direct aanspreken. De concurrentie op de deurmat is groot. Besteed daarom veel aandacht aan de uitstraling van je folder tijdens Koningsdag! Het juiste kleurgebruik maakt in ieder geval duidelijk dat jij met jouw winkel of restaurant deze dag niet ongemerkt voorbij laat gaan!

Koningsdag folders

Koningsdag is een fantastische dag om op in te halen. Of je nu ijsje verkoopt, een tuincentrum hebt, een kledingwinkel of gebak. Op alle mogelijke manier kun je in de folder een link leggen met Koningsdag. Misschien heb je speciale koninklijke aanbiedingen? Royale porties? Of acties die met vlag en wimpel eruit zullen springen. Jouw creativiteit komt op dagen als deze bijzonder van pas

Folders verspreiden

Het verspreiden van folders kan heel lokaal, op postcodeniveau. Bedenk dus goed waar jouw doelgroep op Koningsdag is. Misschien blijft iedereen in jouw stad of dorp Koningsdag vieren. Je hoeft met je folders dan niet verder te gaan dan die postcodes. En heb je een actie die vooral voor gezinnen met jonge kinderen aantrekkelijk is, dan kun je de postcodes overslaan waar voornamelijk ouderen wonen. Zo kun je ook met Koningsdag heel gericht folders verspreiden.

Meer weten over folderverspreiding?

Wil je meer tips over de verspreiding van folders voor Koningsdag? Die delen we graag met je. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.