1 november 2022

Alle bellen rinkelen voor je kerstpost

Ja je leest het goed: alle bellen rinkelen voor je kerstpost. Want wil je met kerst goed voor de dag komen bij je klanten, dan wordt het tijd om daar nu voor aan de slag te gaan. Kerstpost verdient aandacht en mag geen haastklusje worden. Een mooie kerstkaart die je als direct mail verstuurd kan belangrijk zijn om de band met je klanten, gasten of medewerkers te versterken. Die band is zo belangrijk, dat je daarin echt wel even tijd en aandacht mag investeren.

Met een kerstkaart op de deurmat val je op, bij je klanten, gasten of medewerkers. Die kerstkaart, die je het beste als direct mail kunt versturen, maak je natuurlijk zo persoonlijk mogelijk. Je kunt de direct mail kerstkaart versturen met puur en alleen een kerst- en/of nieuwjaarswens. Maar natuurlijk kun je deze direct mail actie met kerst ook gebruiken om je klanten, gasten of medewerkers een mooi aanbod te doen. Wat? Bedenk het maar! Een mooi kerstcadeau bij elke aankoop boven de 25 euro, een gratis kerstwijn bij een menu voor twee of een cadeaubon voor je medewerkers. Er is zoveel te bedenken en personaliseren op de wensen en voorkeuren van de ontvanger.

Voordeel direct mail

Het voordeel van direct mail is dat een hoge attentiewaarde heeft, doordat het op de deurmat valt. Bovendien kun je de ontvanger direct en persoonlijk aanspreken met voor- en/of achternaam. Logisch dat dat het effect van je direct mail versterkt!

Direct mail versturen?

Wij hebben veel ervaring met direct mail, óók rond de kerstdagen. Zullen we je snel eens bijpraten over de mogelijkheden? Bel of stuur een e-mail naar Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 02 of support@trainews.nl. We maken graag werk van een succesvolle direct mail rond kerst.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com