17 januari 2024

Albert Heijn: extra opvallen met extra grote folder

Supermarkten zijn ook 2024 gestart met forse prijsaanbiedingen. Met het oog daarop kiest Albert Heijn voor een extra grote folder om extra op te vallen. Dat meldt Distrifood. De AH folder die aan het begin van het jaar in de brievenbus viel, is veel groter dan de normale folder.

Het grote formaat folder van AH is bedoeld om extra op te vallen, legt de supermarkt aan Distrifood uit. Dit formaat heeft AH al eerder ingezet en zal ook dit jaar incidenteel ingezet worden. Volgens AH valt zo nu en dan een afwijkend formaat folder nu eenmaal extra goed op.

Folder bepaalt boodschappenlijstje
Nederlanders zijn gek op aanbiedingen. Daarom ook blijft het lezen van folders zo populair. Uit het NOM Folderonderzoek blijkt keer op keer dat veel mensen in actie komen na het lezen van de folder. Bij maar liefst ruim 40% van de lezers bepaalt de folder het boodschappenlijstje bepaalt. Het merendeel van de Nederlanders bekijkt graag wekelijks papieren folders van supermarkten (en drogisterijen) om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.

Folders verspreiden regel je online
Folders verspreiden is dus een bewezen succesvolle manier om aandacht te krijgen voor jouw winkel en de eventuele aanbiedingen en kortingsacties. Wil jij folders verspreiden? Dat regel je eenvoudig stap voor stap online via ons platform.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com