7 januari 2022

Al klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen?

Ben je politiek actief? Dan hoeven we jou niet te vertellen dat de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen. Vanzelfsprekend is goede communicatie met de kiezers belangrijk. Heb jij al nagedacht over je verkiezingsboodschap en over hoe je die ‘aan de man’ gaat brengen? Denk eens aan huis aan huis verspreiding van je verkiezingsfolder. Dan weet je zeker dat jouw verhaal de aandacht krijgt die het verdient.

Huis-aan-huis verspreiding van folders is effectief. Dat geldt ook voor folders over jouw politieke partij en de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Een verkiezingsfolder met een pakkende foto en een prikkelende verkiezingsboodschap trekt onmiddellijk de aandacht. Dat is precies wat je wilt in campagnetijd: zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met jouw politieke ideeën voor jouw gemeente.

Maak het zo lokaal mogelijk

De gemeenteraadsverkiezingen gaan om lokale politiek. Houd het dus lokaal, ook wat betreft jouw verkiezingsfolder. Zet bijvoorbeeld de gezichten in van bekende lokale politici of lijstduwers. En zorg ervoor dat ook het andere beeldmateriaal jouw band met de lokale gemeenschap onderstreept. Vanzelfsprekend kun je ook werken met duidelijke pictogrammen voor lokale thema’s, zoals de komst van windmolens of zonneparken, de aanleg van nieuwbouwwijken of bedrijventerreinen of de subsidie van sport- en culturele verenigingen.

Verkiezingsfolders maken en verspreiden?

Wil je verkiezingsfolders verspreiden in aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen? Wij regelen dat graag van A tot Z voor je. Lokaal, maar desgewenst ook regionaal en zelfs landelijk. Weten hoe? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon 0113 70 02 02 of stuur een e-mail naar support@trainews.nl.

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com