23 december 2015

Afslanken, sporten en diëten in de brievenbus

Met een nieuw jaar voor de boeg, heeft misschien wel half Nederland het goede voornemen om  gezonder te leven, minder te eten en meer te sporten. Een ideaal moment om hier met een gerichte folder of brochure op in te spelen. Huis-aan-huis verspreiding in de brievenbus is bewezen effectief.


Folders afslankstudio en sportschool

Folders verspreiden is een slimme keuze om het aantal leden en klanten te verhogen. Logisch want met huis aan huis verspreide folders kun je mensen direct aanspreken op hun goede voornemen om af te vallen en meer te bewegen. Je reclamefolder valt nog meer op als je deze op de juiste manier vormgeeft. Kies voor aansprekende en overtuigende foto’s en geef overzichtelijk weer wat de kosten zijn. Bovenal, presenteer in je folder hoe eenvoudig het is om het doel te bereiken met de juiste professionele begeleiding vanuit je afslankstudio of sportschool. Een speciale voordeelactie in de brievenbus, versterkt het effect van je huis-aan-huis verspreide folder.

Hoog rendement

Huis-aan-huis bezorgd drukwerk wordt door veel mensen gelezen als ontspanning en vertier. En natuurlijk voor de speciale aanbiedingen. Huis-aan-huis verspreiding scoort een bewezen hoog rendement, zeker als je folder er qua opmaak en uitstraling uitspringt. Hou hiervoor bij het maken van je reclamefolder de AIDA-formule in je achterhoofd: Attention-Interest-Desire-Action. Dit is een ideaal model om je doelgroep aan te zetten tot actie.

Folders verspreiden

Wil je meer informatie over verspreiding van folders? Daar kunnen we je alles over vertellen. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 02 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com