14 april 2020

Afhaalmaaltijden verdienen een flyer

Het verspreiden van flyers is interessant voor alle restaurants die, vanwege het coronavirus, overstappen op het bereiden van afhaalmaaltijden. Het is een eenvoudige manier om lokaal bekend te maken dat je restaurant deze stap heeft gezet. En natuurlijk kun je de flyer gebruiken om de verschillende gerechten en bestelmogelijkheden te presenteren.

Sinds de lockdown van de horeca op zondag 18 maart stappen veel restaurants over op een afhaal- en bezorgservice voor gerechten en maaltijden. Een slimme zet! Zo kunnen hun gasten toch thuis genieten van hun favoriete maaltijd. Maar dan moeten ze natuurlijk wel weten wat en hoe ze bij jou kunnen bestellen!

Snel en makkelijk

Flyers zijn snel en makkelijk te maken. Flyers zijn bovendien een voordelige manier van reclame maken. Vertel in je flyer duidelijk wat je allemaal voor je gasten bereid en op welke dagen. Welke voor-, hoofd en nagerechten heb je? En vergeet je borrelhapjes of bites niet! Maak duidelijk hoe en wanneer de gerechten uiterlijk besteld moeten zijn en leg de procedure van het afhalen, bezorgen en afrekenen uit. Dan weet iedereen precies hoe en ander werkt.

Flyers verspreiden

De flyers kun je lokaal huis aan huis laten verspreiden. Je kunt heel eenvoudig de postcodes doorgeven van de dorpen en wijken die je met je flyer wilt bereiken. Bestel altijd wat meer flyers, zodat je ze ook op verschillende plaatsen kunt hangen, bijvoorbeeld op het prikbord bij de supermarkt.

Meer weten over flyers?

Wil je meer weten over flyers? Wij helpen je graag snel op weg met een goede en voordelige flyer en een verspreiding in de regio rondom jouw restaurant. Neem daarom contact op met Verspreiden.com op 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com